Get To Know Us Better!

Onze diensten

Kwaliteit boven kwantiteit


  • Aankoop
  • Renovatie
  • Opvolging

Met de nodige ervaring en knowhow helpen wij bij de aankoop van uw ramen en deuren. Geen verkoopstechnieken nodig, enkel advies op maat naar uw behoeften.

Ramen en deuren

Door een goede samenwerking met verschillende leveranciers, kunnen wij onze klanten een ruim assortiment van ramen en deuren aanbieden, en dit in gevarieerde materialen zoals aluminium, PVC en hout. Wij begeleiden de aankoop op basis van onze expertise en uw behoeften. Heeft u reeds een offerte ontvangen bij een andere onderneming? Vergelijk uw offerte met onze prijzen en neem makkelijker een beslissing.

Schuifsystemen

Ook bijhorende schuifsystemen kunnen via JAGO 4 U aangekocht worden. Zo kan u uw aankoop bundelen en kunnen wij u onze beste prijzen aanbieden. Opnieuw helpen wij bij het vergemakkelijken van uw beslissing, onze expertise en aanbevelingen zorgen namelijk voor het gebruiksgemak waar u naar verlangt.

Veranda’s

Voor de perfecte veranda moet u bij JAGO 4 U zijn. Afhankelijk van wat mogelijk is binnen uw project, kan u bij ons de veranda aankopen die u altijd al gewild had. Doe beroep op onze ervaringen en maak komaf met de moeilijke beslissingen die hiermee gepaard gaan.

Afwerking

Voor onze klanten proberen wij steeds het totaalplaatje te verzorgen. We beperken ons niet enkel tot ramen, deuren, schuifsystemen en veranda’s, maar bieden alles wat nodig is om het project volledig af te werken zoals overkappingen, vliegenramen, zonneweersystemen en zoveel meer.

Alle bestellingen bij JAGO 4 U worden persoonlijk geleverd en gemonteerd door een professioneel team van ervaren plaatsers.

Levering

Enkele weken na aankoop, zullen de ramen en deuren persoonlijk geleverd worden op een afgesproken tijdstip. Op dit moment zal ook onmiddellijk de plaatsing gebeuren, zo kunnen we de levering en plaatsing perfect op elkaar afstemmen. Wanneer de ramen en deuren door een afzonderlijke firma geleverd worden, kunnen levering en plaatsing op elkaar afgestemd worden zoals de klant verlangd.

Plaatsing en afwerking

JAGO 4 U zorgt ervoor dat de plaatsing en afwerking van uw project steeds zoals afgesproken wordt uitgevoerd. Onze vakmannen behandelen elk project alsof het van hunzelf is. Bij onvoorziene omstandigheden zullen zij met hun ervaring en kennis er alles aan doen om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Renovatie is onze voornaamste dienst die wij uitvoeren. Wij verbouwen uw project naar uw behoeften.

Advies op maat

JAGO 4 U helpt bij het nemen van de juiste beslissing omtrent ramen deuren, en geeft advies op maat wat door velen over het hoofd gezien wordt. Door de jarenlange ervaring kunnen misverstanden op voorhand vermeden worden. Een team van ervaren plaatsers nemen samen met de eigenaars de plannen door en overwegen welke opties het best overeenkomen met de verlangens van de klant.

Afbraak en opmeten

Bij renovatie zal JAGO 4 U zowel de afbraak van het oude schrijnwerk als de definitieve opmeting voor de nieuwe ramen en deuren uitvoeren. Tijdens de afbraak gaat het team zorgvuldig te werk zodat vrijkomend stof en vuil zoveel mogelijk beperkt wordt. De oude ramen en deuren kunnen op vraag meegenomen worden door het team, zo blijft de klant niet achter met overtollig afval van de renovatie.

Plaatsing en afwerking

De verantwoordelijke van JAGO 4 U zal samen met zijn team van ervaren plaatsers op het afgesproken tijdstip de nieuwe ramen en deuren leveren en plaatsen. U hoeft niet te vrezen om de nacht door te brengen zonder ramen en deuren. Bij renovatie zal JAGO 4 U er steeds voor zorgen dat op het einde van de werkdag de nieuwe ramen en deuren geplaatst zijn of alles afgeschermd is.

Met een goede opvolging en naservice wil JAGO 4 U zich onderscheiden van zijn concurrenten.

Meer informatie

JAGO 4 U probeert steeds kort op de bal te spelen en te zorgen dat elk project succesvol wordt afgerond. Bij problemen of reparaties zal zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd worden. Door het familiale karakter van JAGO 4 U kan op elk tijdstip beroep gedaan worden op onze diensten voor onderhoud, reparaties en andere naservice.

Contacteer ons

  1. Als u vragen heeft over ons geleverde werk of producten.
  2. Bij problemen na het geleverde werk.
  3. Bij slijtage of defecten van de producten
  4. Voor allerlei toebehoren en accessoires.
  5. Voor nieuwe projecten bij uzelf, familie of kennissen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!